Ecstatic Dance Church in Bloemendaal

September 2017 is het 5e dansjaar dat we op vrijdagavond in de Rafaelkerk in Bloemendaal zijn. Een bijzonder mooi verscholen kerkje, heel dicht bij het station van Bloemendaal. In de straat kan je gratis je auto parkeren. Iedereen die hier voor het eerst binnenwandelt is onder de indruk van de sfeer van deze unieke plek. Het houten dak voelt als een geborgen schip.

Op deze avond ben je welkom om met ons de vrije dans te dansen. Het is een open avond in een mooi kerkje. De samenstelling van de groep is iedere keer weer anders. Hoewel je vrij bent om te komen wanneer je wilt, delen we graag met je hoe goed het is voor je, om met regelmaat te komen dansen. Je zult dan voelen dat je groeit in je vermogen om expressie te geven wat er in je leeft, je hoofd echt leeg te maken en je lichaam te laten spreken.

Adres : Popellaan 1, Bloemendaal

25 minuten rijden vanuit Alkmaar

Praktische informatie

De deur is open vanaf 19.30 – De dans start om 20.00 – We starten met een warming up – en eindigen meditatief en het geheel duurt maximaal 2 uur. Na afloop, dus rond 22.00 uur,  is er een deelkring en ben je welkom voor een kopje thee met chocola…

Een losse dansavond kost € 15,-
Als je vaker komt is het slim om een strippenkaart te nemen. Een strippenkaart is €85,- en het hele jaar geldig.

.Een kaart is zowel in Alkmaar als in Bloemendaal geldig en niet persoonsgebonden.

Voor deze avonden worden op Facebook een  evenement aangemaakt, blijf op deze manier op de hoogte van de thema’s.  In de evenementen delen we vaak muzieknummers die tijdens de avond worden gedraaid.

Kom je meedansen dan ben je altijd welkom en fijn als je het  Coby laat weten, dmv een mailtje of een berichtje op Facebook.

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Ecstatic Dance Church verzorgd door Dansklooster

Afwisselend en in samenwerking creëren Coby en Michael een heerlijke danslijst, meestal zijn ze samen aanwezig voor de begeleiding.

2018
12 januari
19 januari
26 januari
2 februari special editon Lijfmuziek
9 februari (onder voorbehoud)
23 februari
2 maart
9 maart
23 maart
6 april
13 april
20 april
4 mei
11 mei
18 mei
1 juni