fbpx

Buiten

Dans met je voeten in het zand, aan het water of in het gras. Dans met de natuur, de zon, de wind een spatje regen of een sneeuwvlok. We dansen door de seizoenen heen.

Gewoon lekker dansen!

Bij ons vind je een dans waarin we aandacht besteden aan body en mind. Aan het geven van expressie aan dat wat er in je leeft. Jij bepaalt hoe intensief je danst. En uiteindelijk is het ook gewoon heerlijk om te dansen! 

Ecstatic Dance Outside

We dansen met Silent headsets op. En echt… het moment dat je deze High Quality koptelefoon opdoet bevind je je in een nieuwe wereld.

De wereld van Muziek en jouw dans. Natuurlijk kan het in het begin wennen zijn. Maar het went snel.

Je bent niet alleen, we zijn met meer mensen die elk hun eigen dans dansen, de een om te bewegen de andere om te beleven.

Veel ruimte, frisse lucht de plek voor een heerlijke dans.

Even weg bij de computer, uit je huis, uit je hoofd en in je lijf.

Tijdens het dansen Niet praten & geen foto’s maken in het dansgebied. A Sneakey Secret Selfy is fijn.. maar het gaat om de dans. Uit het hoofd in je lijf.

Beweeg jezelf gezond! Buiten zijn en buiten bewegen, gezond eten is goed voor de mens. Beweeg zo intensief als je zelf wilt. Hier hoort geen alcohol en drugs bij.

We dansen het liefst op blote voeten, om te aarden en meer verbonden te zijn met de natuur. Je draagt alleen schoenen omdat je voeten het nodig hebben, de grond voor jou onstabiel of het is koud.

Wees nieuwschierig! Of je er nu voor de eerste keer of de 100ste keer er bent, dansen vanuit een open hart en een open mind zorgt ervoor dat je niet in je monkey mind terecht komt. 

Beweeg met respect voor je jezelf en voor de ander.  Dans op jezelf. Als je in verbinding danst en je wilt weer op jezelf dansen. Leg je handen op je hart. Respect en dans je eigen dans weer. 

zelfzorg

Adres van het Strand

Dichtbij Evi Beach 

Strand Egmond aan Zee 2
1931 AZ  Egmond aan Zee